Vi engagerar alla medarbetare  

Steg! är framtaget och administreras av Select Wellness AB. Vi hjälper företag att bygga ett resultatinriktat friskvårdsarbete som ger fler aktiva medarbetare med en hälsosammare livsstil. Friskare medarbetare sänker både kostnader kopplade till sjukfrånvaro och ökar produktiviteten. 

Hos oss kan ni välja bland många olika tjänster. Gemensamt för våra aktiviteter är att de pågår under 4-5 veckor, är webbaserade och utformade för att passa alla på arbetsplatsen, oavsett nivå och kondition. Tjänsterna bygger på ett användarvänligt gränssnitt, belönat med Microsoft Web Award, och tävlingsmomentet motiverar deltagarna till att följa sitt träningsprogram och sin egen utveckling. Läs mer om våra olika koncept nedan och hitta det som passar just ert företag. 

  All aktivitet räknas  

Målet är att vara fysiskt aktiv minst 30 minuter varje dag. Deltagarna väljer själva vilken aktivitet de vill utföra och registrerar antal minuter i tävlingssystemet. Med hjälp av 30minuter kan ert företag enkelt komma igång och hitta energin.
www.30minuter.com

 

 

  Ta cykeln till jobbet  

Att kombinera transporten till jobbet med vardagsmotion är ett effektivt sätt att se till att träningen blir av. Såväl för hälsans, miljöns och plånbokens skull. Cykeltrampet är aktiviteten som får hela arbetsplatsen att ställa bilen och börja cykla ill jobbet. 
www.cykeltrampet.se

  Kom igång med löpning  

Rask gång, lugn jogg eller intensivt intervallpass. Oavsett nivå finns ett passande träningsprogram framtaget av Malin Ewerlöf. Kondition och uthållighet kombineras med teknik. Malin visar övningarna med korta filmsekvenser och beskrivningar i tävlingssytemet. 

www.lopsteget.se

Steg! är ett varumärke inom Select Wellness AB

Postadress: Select Wellness AB, Box 56084, 102 17 Stockholm

E-post: info@steg.se Växel: 08 732 24 00

www.steg.se   www.selectwellness.com